Ëmbëlsira për të gjithë

Ëmbëlsira për të gjithë

Çdo gjë është e mirë nëse është bërë me çokollatë.

Shiko Produktet
Ëmbëlsira për të gjithë

Ëmbëlsira për të gjithë

E gjitha që ju duhet është dashuria. Por një çokollatë kohë pas kohe nuk do të ju lëndoj.

Shiko Produktet

Brendet më të ëmbla

Feri Group është kompani e themeluar më 04.02.2015 me seli në Ferizaj. Brenda kësaj periudhe relativisht të shkurtër,
falë punës dhe kreativitetit të ekipit tonë profesional, kemi arritur të mbulojmë tërë teritorin e Kosovës.

Ose kliko këtu për ti shikuar të gjithë artikujt

Thënie të shijshme

 • E gjitha që ju duhet është dashuria. Por një çokollatë kohë pas kohe nuk do të ju lëndoj.

  • "Charles M. Schulz"
  • Test
 • Çdo gjë është e mirë nëse është bërë me çokollatë.

  • "Jo Brand"
  • test
See All
 • E gjitha që ju duhet është dashuria. Por një çokollatë kohë pas kohe nuk do të ju lëndoj.

  • "Charles M. Schulz"
  • Test
 • Çdo gjë është e mirë nëse është bërë me çokollatë.

  • "Jo Brand"
  • test
Close

Statistika të lezetshme

Çdo gjë është e mirë nëse është bërë me çokollatë.

142

Lorem ipsum dolor sit amet

354

Lorem ipsum dolor sit amet

2142

Lorem ipsum dolor sit amet

123

Lorem ipsum dolor sit amet

Kush jemi ne?

Feri Group është kompani e themeluar më 04.02.2015 me seli në Ferizaj. Brenda kësaj periudhe relativisht të shkurtër, falë punës dhe kreativitetit të ekipit tonë profesional, kemi arritur të mbulojmë tërë teritorin e Kosovës.

Feri Group është njëra prej kompanive lidere për shitjen dhe distribuimin e produkteve ushqimore dhe jo ushqimore të kualitetit të lartë brenda teritorit të Kosovës. Feri Group synon të jetë një ndër kompanitë më të mëdha dhe më të sukseshme në Kosove dhe në rajon në fushën e shitjes dhe distribuimit.

Vizioni ynë është ai i një kompanie të sukseshme, që operon me standarde, cilësi dhe ndershmëri për ofrimin e shërbimeve të saj ndaj klientit.
Çelësi i suksesit tonë është indetifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje të konsumatorit me profesionalizëm maksimal. Ne kontribojm në kompaninë tonë gjithmone duke qënë një hap përpara.

Shiko më shumë