Rreth nesh

historiku

Vizioni

Feri Group është kompani e themeluar më 04.02.2015 me seli në Ferizaj. Brenda kësaj periudhe relativisht të shkurtër, falë punës dhe kreativitetit të ekipit tonë profesional, kemi arritur të mbulojmë tërë teritorin e Kosovës.

Feri Group është njëra prej kompanive lidere për shitjen dhe distribuimin e produkteve ushqimore dhe jo ushqimore të kualitetit të lartë brenda teritorit të Kosovës. Feri Group synon të jetë një ndër kompanitë më të mëdha dhe më të sukseshme në kosove dhe në rajon në fushën e shitjes dhe distribuimit.

Jemi përfaqsues të brendeve të njohura si: Antat, Hazal, Akas, Superstar

Vizioni ynë është ai i një kompanie të sukseshme, që operon me standard, cilësi dhe ndershmëri për ofrimin e shërbimeve të saj ndaj klientit.

Çelësi i suksesit tonë është indetifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje të konsumatorit me profesionalizëm maksimal. Ne kontribojm në kompaninë tonë gjithmone duke qënë një hap përpara. 

  • Ne synojmë të jemi partnerët më të besueshëm të klientëve tanë
  • Ne synojmë të sigurojmë mbulimin maksimal të tregut në këtë fushë
  • Ne synojmë të jemi gjithmonë në një hap me risitë dhe inovacionet e reja
  • Ne synojmë të jemi një staf sa më profesional dhe i motivuar
  • Ne synojmë te ruajmë gjithmonë vlerat tona bazë  të cilat janë : Integriteti,                              Efikasiteti në punë, Përkushtimi ndaj klientit.
  • Mbi të gjitha klienti është prioriteti ynë.